Jump to content

NHL 19 Beta - Vi vill ha din åsikt!


Kenu

Fråga  

22 members have voted

The results of this poll are hidden permanently..


Recommended Posts

  • Administrators

betafeedback.png

 

Förra veckan kom EA Sports ut med den mest efterlängtade saken av sommaren genom att publicera NHL19 Open Beta. Det var mycket snack runt om webben ifall betan skulle publiceras eller inte, men smått oväntat publicerades den och första intrycket har varit väldigt positivt runt communityn. Nya skridskoåkningsmekaniken ser och känns fantastiskt och feedbacken speciellt kring 6vs6 har varit mestadels riktigt bra. Såklart är detta en beta och mycket förväntas förbättras till den fullständiga versionen. Som en av de största NHL gaming sidorna i världen - inte för att glömma talangen och passionen bland våra medlemmar - vill vi hjälpa till. Vi vill veta vad ni tycker, så vi kan förmedla informationen till EA SPORTS på ett strukturerat sätt. Vi vill ni tar tiden och skriver om era erfarenheter (både bra och dåliga), problem och möjligtvis sätt att lösa problemet så att vi förhoppningsvis kan hjälpa skapa det bästa NHL-spelet här tills! Du kan presentera din feedback hur du vill, men nedanför har vi gett er exempel på frågor som kan diskuteras. Frågorna är ursprungligen presenterade av EA SPORTS NHL Community Manager Tyler Horsfall på Twitter.

  1. NHL Ones
  2. NHL Threes Drop-In (Arcade formatet)
  3. EASHL Drop-Ins. (Specifiera gärna ifall det är 3or eller 6or)
  4. EASHL Klubb 3or
  5. EASHL Klubb 6or
  6. Botstyrda spelare i World of Chel (Specifiera spelläge + hur många botstyrda)
  7. Botstyrda målvakter i World of Chel (Specifiera spelläge)
  8. Botstyrda målvakter i EASHL (Specifiera 3or eller 6or)
  9. Redigera spelarklass + specialisering
  10. Redigera utrustning (Casual + Pro utrustning + hockeybag)
  11. Övrigt World of Chel feedback
  12. Online versus
  13. Botstyrda spelare i Versus
  14. Botstyrda målvakter i Versus
  15. Skridskoåkning
  16. Taklingar
  17. Pokechecks
  18. Anfallspel (Hur känns det att spela anfallsspel? Hur enkelt var det? Fanns det skillgap? Finns det restriktioner?)
  19. Försvarsspel (Hur känns det att spela försvarsspel? Hur enkelt var det? Fanns det skillgap? Finns det restriktioner?)
  20. Övrigt
  21. Människostyrda målvakter i EASHL

 

Vi föredrar era tankar och bidrag på Engelska för att den gör processen för oss snabbare och möjliggör en diskussion som alla kan delta i. Samtidigt är vi också medvetna att det finns personer som är bättre på att uttrycka sig på sitt modersmål och av denna anledning har vi gjort det möjligt att även svara även på dessa språk:

Link to comment
Share on other sites

1) Om man direkt efter matchen låter det gå automatiskt till nästa match brukar namn animationen fastna i skärmen.
2) Målvakterna är katastrofalt dåliga i arcade threes.
3) Tycker det är problematiskt när drop ins ger casual utrustningen och då kan det vara svårt att skilja på färgerna på klädseln i vissa fall på hemma och bortalaget. 
21) Målvaktsspelet känns bra, fortfarande är det lite problem att målvakterna "fastnar" så man måste trycka på poke flera gånger för att målvakten skall göra en räddning. Styrningarna känns aningen för bra just nu.

Några snabba tankar bara :)

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Åker på tripping utvisning hela tiden. Minsta lilla man rör skridskorna trillar spelaren och får utvisning. Fick nästan aldrig utvisning på NHL 18 när jag gjorde så. Men annars är det väldigt kul måste jag säga och hoppas att ea sports har satsat lite mer på be a pro. Att man liksom börjar på den frusna dammen och tar sig upp till ett NHL lag och slåss om stanley cup. Det skulle va kul!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Kenu locked this topic
  • Kenu unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy