Jump to content
Sign in to follow this  
Kenu

NHL 20 Beta - Haluamme palautteesi! (Finnish)

Recommended Posts

NHL_20_Beta_feedback.jpg

 

Eilen EA SPORTS julkaisi kesän odotetuimman tapauksen eli NHL 20:n avoimen betan. Netissä oli ollut paljon arvelua siitä, tulisiko beta vai ei, mutta lopulta se saatiin ja vastaanotto on ollut varovaisen optimistista. Poikkeuksellisesti EA SPORTS julkaisi juuri betan kynnyksellä listan parannuksista, joita peliin on jo tehty kahdeksan viikkoa vanhan beta-version jälkeen. Kyse on tietenkin vasta betasta, joten ei liene yllätys, että useita parannuksia kaivataan vielä. Siinä me haluamme olla avuksi, sillä olemmehan yksi maailman suurimmista NHL-pelisivustoista, ja meidän yhteisömme pursuaa osaamista ja intohimoa.

Niinpä haluaisimme teidän näkemyksiänne, jotka aiomme välittää EA SPORTSille selkeästi muotoiltuina. Toivomme, että jaatte meille betaan liittyvät kokemuksenne (niin hyvät kuin huonot) sekä mahdollisesti kohtaamanne ongelmat ja niihin toivomanne ratkaisut. Mikäli haluat raportoida bugeja, lähetäthän liitteenä kuvakaappauksia tai videoleikkeitä, joissa ongelma esiintyy selkeästi. Vaikka joku muu olisi jo ehtinyt raportoida saman bugin, voi olla erittäin hyödyllistä jos bugista saadaan lisätietoa tai lisää esimerkkejä ja videotodisteita.

Palautetta betasta voi myös lähettää EA Answers HQ -palstalle, löydät sen seuraamalla tätä linkkiä.

Me NHLGamerillä haluamme keskustella näistä asioista porukalla ja koota palautteen ja bugit pelin tekijöille mahdollisimman selkeässä ja hyvin artikuloidussa muodossa. Näin saamme tästä NHL:stä kenties kaikkien aikojen parhaan! Palautteen voi kirjoittaa haluamallaan tavalla, mutta alla on esimerkkejä aiheista, mitä voi käsitellä. 

 1. NHL Ones
 2. NHL THREES -sparripelit
 3. EASHL-sparripelit (tarkenna, liittyykö palaute 3 vs 3:een/6 vs 6:een/molempiin)
 4. EASHL 3 vs 3 -kerhopelit
 5. EASHL 6 vs 6 -kerhopelit
 6. Tekoälyn ohjaamat kenttäpelaajat World of Chelissä (ilmoita pelimuoto + kuinka monta tekoälypelaajaa)
 7. Tekoälymaalivahdit World of Chelissä (ilmoita pelimuoto)
 8. Tekoälymaalivahdit EASHL:ssä (tarkenna, onko kyse 3 vs 3:sta vai 6 vs 6:sta)
 9. Muokkaus: pelaajatyypit + erityistaidot
 10. Muokkaus: varusteet (rento + ammattilainen + varustekassit)
 11. Muu palaute World of Chelistä
 12. Online Vs.
 13. Tekoälykenttäpelaajat Online Vs:ssä
 14. Tekoälymaalivahdit Online Vs:ssä
 15. Luistelu
 16. Taklaaminen (törmäysfysiikat)
 17. Mailapuolustus
 18. Laukominen
 19. Hyökkäyspelaaminen (miltä hyökkääminen tuntui? Kuinka helppoa se oli? Näkyivätkö pelaajien tasoerot? Oliko joitain rajoitteita?) 
 20. Puolustuspelaaminen (miltä puolustaminen tuntui? Kuinka helppoa se oli? Näkyivätkö pelaajien tasoerot? Oliko joitain rajoitteita?) 
 21. Ihmismaalivahdit EASHL:ssä
 22. Uusi presentaatio ja tulostaulu (mikäli sinulla on ongelmia uuden tulostaulun kanssa - olethan asettanut safe-zonet oikein kun käynnistit betan ensimmäistä kertaa?)
 23. Muu (kaikki, mitä ei vielä mainittu)

 

Toivoisimme palautetta englanniksi, koska se nopeuttaa palautteen käsittelyä ja mahdollistaa koko yhteisömme osallistumisen keskusteluun. Tiedämme kuitenkin sen, että jotkut ilmaisevat itseään paremmin omalla äidinkielellään, ja niinpä palautteelle on omat ketjut muutamalla eri kielellä:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enemmän pelaajille oikeita naamoja ja valmentajille ,uusia biisejä halliin .uusintoja myös online peleihin.kiekko pomppii liikaa katsomoon.uudet moken maskit olisi myös mukavat alkaa jo tympästä noi vanhat.Pelaaminen on muuten ok online peleissä harmittaa vaan jos tulee sama joukkue vastaan.online turnaukset olisi mukava uudistus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno peli varmasti tulossa, mutta voisiko vasemman pakin väriä muuttaa, koska sekottuu turhan helposti jäähän, eikä värisokee moodi sekä muut olleet omaan silmään hyviä. Kiitos!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...