Jump to content

NHL 20 Beta - Vi vill ha din åsikt! (Swedish)


Kenu

Recommended Posts

  • Administrators

NHL_20_Beta_feedback.jpg

 

I går kom EA Sports ut med den mest efterlängtade saken av sommaren genom att publicera NHL 20 Open Beta. Det var mycket snack runt om webben ifall betan skulle publiceras eller inte, men som vanligt publicerades den och första intrycket har varit försiktigt positivt runt communityn. Precis innan releaset var det var en lång lista på förbättringar mellan betan och nuvarande situationen av spelet som lades ut av EA Sports. Detta gör det lite smått klurigt att säga hur det egentligen kommer att vara, men det är så klart en beta och det är inte oväntat att mycket kommer förbättras till den fullständiga versionen. Som en av de största NHL gaming sidorna i världen - för att inte glömma talangen och passionen bland våra medlemmar - vill vi hjälpa till. Vi vill veta vad ni tycker, så vi kan förmedla informationen till EA SPORTS producenter och utvecklare på ett strukturerat sätt. Vi vill ni tar tiden och skriver om era erfarenheter (både bra och dåliga), problem och möjligtvis sätt att lösa problemet så att vi förhoppningsvis kan hjälpa skapa det bästa NHL-spelet här tills!

Om du rapporterar en bugg, hoppas vi att du också bifogar ett screenshot eller videoklipp för att visa problemet bättre. Fastän någon redan skulle ha rapporterat samma buggen du lidit av är det bra att få fler exempel på samma bugg - kanske du kan erbjuda en annan vinkel eller mer bevis på att det bör fixas. 

Det är möjligt att ge feedback på NHL 20 Betan på officiella EA Answers HQ forumet - du kan göra det genom att följa denna länk.

Vi här på NHLGamer vill diskutera detta som en grupp och sätta ihop en väl strukturerad lista på åsikter och buggar för att skicka åt producenterna. Du kan presentera din feedback hur du vill, men nedanför har vi gett er exempel på frågor som kan diskuteras. 

  1. NHL Ones
  2. NHL Threes Drop-In (Arcade formatet)
  3. EASHL Drop-Ins. (Specifiera gärna ifall det är 3or eller 6or)
  4. EASHL Klubb 3or
  5. EASHL Klubb 6or
  6. Botstyrda spelare i World of Chel (Specifiera spelläge + hur många botstyrda)
  7. Botstyrda målvakter i World of Chel (Specifiera spelläge)
  8. Botstyrda målvakter i EASHL (Specifiera 3or eller 6or)
  9. Redigera spelarklass + specialisering
  10. Redigera utrustning (Casual + Pro utrustning + hockeybag)
  11. Övrigt World of Chel feedback
  12. Online versus
  13. Botstyrda spelare i Versus
  14. Botstyrda målvakter i Versus
  15. Skridskoåkning
  16. Taklingar
  17. Pokechecks
  18. Skott
  19. Anfallspel (Hur känns det att spela anfallsspel? Hur enkelt var det? Fanns det skillgap? Finns det restriktioner?)
  20. Försvarsspel (Hur känns det att spela försvarsspel? Hur enkelt var det? Fanns det skillgap? Finns det restriktioner?)
  21. Människostyrda målvakter i EASHL
  22. Nya presentationen och resultattavlan (om du har problem med den, vänligen försäkra dig att du har justerat in safe zones då du startat betan)
  23. Övrigt

 

Vi föredrar era tankar och bidrag på Engelska för att den gör processen för oss snabbare och möjliggör en diskussion som alla kan delta i. Samtidigt är vi också medvetna att det finns personer som är bättre på att uttrycka sig på sitt modersmål och av denna anledning har vi gjort det möjligt att även svara även på dessa språk:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy