NHLGamer ja Grail Group ovat solmineet yhteistyösopimuksen. NHLGamer järjestää NHL 18 ja FIFA 18 -pelien 1vs1 eSM-turnaukset ja nämä huipentuvat finaaliturnauksiin Grail Quest-tapahtumassa. Grail Quest järjestetään Turun Gatorade Centerissä 19.-21.10.2017. Palkintopotti on 1200 € per peli!


Online-karsinnat järjestetään NHL 18 osalta 25.9.-4.10.2017 ja FIFA 18 osalta 4.-14.10.2017. Pelit pelataan paras kolmesta knockout-järjestelmällä ja sekä NHL 18-, että FIFA 18-karsinnoista Turun finaaleihin jatkaa 16 parasta pelaajaa.* Karsinnat järjestetään NHLGamer.com -sivustolla ja rekisteröinti tapahtuu osoitteessa https://nhlgamer.com/grail-quest/. Karsinnat järjestetään Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Tarkemmat yksityiskohdat ja finaalipaikkojen määrä konsoleittain vahvistetaan kun rekisteröityminen on päättynyt. Finaalit pelataan Playstation 4-konsolilla.


Grail Quest on jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Grail Quest ei rakennu vain perinteisten lanien ympärille, vaan tekemistä riittää laidasta laitaan tapahtuman jokaisena päivänä. Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä elektronisen urheilun SM-kilpailuja. Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta.


Grail Quest järjestetään Turun Gatorade Centerillä useimpien koulujen syyslomaviikon aikana 19.-21.10.2017. Tapahtumapaikka avataan torstaina klo 12 ja suljetaan lauantaina puolen yön aikaan. Konepaikkalipun ostaneet pääsevät tapahtumaan jo torstaina klo 9 alkaen ja heidän tulee poistua tapahtumasta sunnuntaina-aamuna klo 12 mennessä. Voit lukea lisää Grail Questistä osoitteesta: http://www.grailquest.fi


eSM-turnaukseen osallistuminen on avoinna Suomen kansalaisille. Osallistuakseen kilpailuihin jokaisella osallistuvalla pelaajalla tulee olla turnauksiin oikeuttava yleinen eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta vuonna 2017 on 10 euroa. Lisenssi oikeuttaa osallistumaan useampaan eSM-turnaukseen. Lisenssin voi ostaa osoitteesta http://www.esm.gg/.


* Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli osallistujamäärä poikkeaa merkittävästi ennakoidusta.
NHLGamer

NHLGamer on syyskuussa 2015 julkistettu Eurooppalainen verkkopelisivusto, joka on kasvanut muutamassa vuodessa Euroopan suurimmaksi NHL-peliyhteisöksi. Alustoina toimivat Playstation 4 ja Xbox One.


Sivustolta löytyy ajankohtaisten uutisten ja videoiden lisäksi mm. himoittu ECL (European Championship League), joka on suurin ja kilpailullisin 6v6 NHL-turnaus. Turnauksesta löytyy PS4-konsolilla 3 eri tasoa (Lite, Pro ja Elite -divisioonat), joissa joukkueet pääsevät kilpailemaan omalle tasolleen sopivia joukkueita vastaan.


NHLGamerissä pelaavat myös Euroopan parhaat 1v1 pelaajat (esim. Dominointi, Hansulinho, Pleemaker).


Jos haluat olla yksi maailman parhaista pelaajista, NHLGamer on sivusto jonka kautta voit harjoitella, kommunikoida ja pelata ammattilaisten kanssa.Grail Group

Grail Group on kotimainen e-urheilun startup-yritys, joka on omistautunut tarjoamaan online-pelaajille lisäjännitystä. Grail Group järjestää turnauksia sekä liigoja palvelussaan, joka avattiin alkuvuodesta 2017. Grail Group yhdistää eSports-yhteisön sekä yritykset manageroimalla urheilijoita, tarjoamalla pelivalmennusta sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia.


Miksi e-urheilu?


- Suomessa se on nuorten 18-29v. miesten keskuudessa jääkiekon jälkeen toiseksi suosituin laji
- Yli 415 000 e-urheilusta kiinnostunutta suomalaista, määrä kasvaa 10% vuodessa
- ”eSport on laji, jonka kautta tavoitat kohderyhmän, joka on muuten erittäin vaikea tavoittaa.” – Sponsor Navigator 2016


NHLGamerin puolesta haluan sanoa, että olemme erittäin innostuneita Grail Questistä ja tilaisuudesta saada kruunata FIFA 18- ja NHL 18-mestarit lokakuussa! Nähdään Turussa!
NHLGamer Ylläpito